Phone : (077 727 61 59)

Opening Every Day : 6 AM TO 9 PM

No 17 A,Maddawaththa, Matara

Blog

27

June 2020
ප්‍රතිලෝම ඔස්මෝසිස් ජලය පානය කිරීමට ආරක්ෂිතද? RO ජලය පිළිබඳ සත්‍යය

ප්‍රතිලෝම ඔස්මෝසිස් මගින් ජලය පෙරීම මගින් භයානක අපවිත්‍ර ද්‍රව්‍ය ඉවත් කර නැවුම් පිරිසිදු පානීය ජලය ලබා දේ. එසේ නම්, මහජන අවධානය තුළ ඒ පිළිබඳව එතරම් නිෂේධාත්මක බවක් ඇත්තේ මන්ද?

Read More
Blog

25

June 2020
ෂාගී අනගි ප්‍රජා සත්කාරය-පිරිසිදු පානීය ජලය නොමිානීය ජලය නොමිලේම

අමල් මෝටර්ස් සහ ෂාගී එන්ටර්ප්‍රයිසස් අධිපති අමල් සන්ජීව මහතාගේ සංකල්පයකට අනුව සිය දහස් ගනනක ජනතාවට දවස පුරාම නොමිලේ පිරිසිදු පානීය ජලය ලබා දීමේ වැඩපිලිවෙලට වර්ශ 5ක් සම්පූරණ විය.

Read More
Blog

24

June 2020
What is Reverse Osmosis Water?

​Reverse osmosis is a process that takes contaminated water and forces it through a semipermeable membrane (meaning the membrane only allows certain substances to pass through and not others).

Read More
Blog

22

June 2020
ෂාගී තම පානිය ජල බෙදාහැරීම කටයුතු පුලුල් කරයි

මාතර කේන්ද්‍ර කරගනිමින් දකුණු පලාත තුල පිරිසිදු පානීය ජලය බෙදා හැරීම් ජාලය පුළුල් කරන ලදී.විශ්වාශනීය සහ ඉතාමත් පිරිසිදු පානීය ජලය බෙදා හැරීම තුලින් ජනතා විශ්වාශය දිනූ ෂාගී එන්ටරප්‍රයිසස්

Read More
Blog

22

June 2020
ශරීරයේ ජලය ඉටු කරන කාර්යයන් ගැන ඔබ දැනුවත්ද?

රුධිර සංසරණය,අපගේ සෛල වලට පෝෂ්‍ය පදාර්ථ ලබා දීම,මිය ගිය සෛල ප්රතික්ෂේප කිරීම,වසා ගැලීම,ස්නායු ආවේගයේ සංසරණය,ශරීරයේ හෝමෝනවල සංසරණය

Read More
Blog

22

June 2020
දිනපතාම නිවසට පිරිසිදු පානීය ජලය.

ඔබේ නිවසේ දිනපතා පානීය ජල අවශ්‍යතා ඉතාමත් විශ්වාසනීය ලෙස ඉටු කරලීමට අප සූදානම්. ගෘහණියක් නම් ඔබ ඔබේ පවුලේ සෞඛ්‍ය ගැන සිතිය යුතුම වෙනවා මෙන්ම ඒ අතරින් ජලය වැදගත්ම සාදකයක්.

Read More
Blog

21

June 2020
The value of water

About 97.3% of the world's liquid water is in the ocean. The remaining 2.7% is fresh water, of which only 1 is trapped in glacial ice caps and glaciers. The rest is for human consumption.

Read More

Benefits Of Drinking Helthful Water

Helps you to remove toxins from your body more efficiently because of its optimal pH balance from a natural source and, unlike tap water, does not have added chemicals that get transferred to your body when you drink it.

නැවුම් පිරිසිදු පානීය ජලය

077 727 61 59
Iamge
Icon